3M™ Gebruikstop PELTOR™ X-serie P5E

Geplaatst: 14-06-2023

3M Gehoorbescherming kondigt een 'stop het gebruik' af voor specifieke combinaties van 3M™ PELTOR™ X-serie P5E elektrisch geïsoleerde gehoorkappen met helmbevestiging en verschillende 3M™ en niet-3M™ hoofdbeschermingsprodukten.

Als onderdeel van de voortdurende inspanningen van 3M om veiligheidsuitrustingen van hoge kwaliteit te leveren, brengen we onze klanten op de hoogte van onze stop-gebruik-communicatie van specifieke combinaties van 3M™ PELTOR™ X-serie P5E elektrisch geïsoleerde gehoorkappen met helmbevestiging met bepaalde 3M™ en niet-3M™ producten voor hoofdbescherming.

Tijdens recente interne tests met betrekking tot productveroudering hebben we vastgesteld dat de kracht van de hoofdband van de gehoorkappen na verloop van tijd afneemt wanneer de P5E wordt gebruikt in combinatie met bepaalde producten voor hoofdbescherming. Als reactie op deze nieuwverworven kennis werkt 3M de informatie bij over de compatibiliteit van 3M™ PELTOR™ P5E-gehoorkappen en goedgekeurde producten voor hoofdbescherming.

Klik op onderstaande afbeelding om het volledig bericht te lezen met alle informatie over wat u moet doen als eindgebruiker:

   

« Nieuwsoverzicht