Service

Herfst-Winter Actiefolder GISS

Geplaatst: 02-10-2019

Ontdek onze collectie herfst / winter 2019/2020! Onze experts hebben de beste merken en producten geselecteerd om het hoofd te bieden aan winterse omstandigheden. Bestel nu direct alle persoonlijke beschermingsmiddelen die u deze winter nodig heeft.

Om te beschermen tegen de kou of om in de sneeuw te kunnen werken, is het belangrijk om goed uitgerust te zijn. Een regenjas, waterdichte schoenen en bonthandschoenen zijn allemaal winterkleding die een professional nodig heeft. Kleding met de EN343-norm garandeert bescherming tegen de elementen (regen, sneeuw, mist of bodemvocht). Naast warmte en waterdichtheid is het belangrijk dat PBM aan dezelfde normen voldoen als in de zomer vereist zijn. Wij bieden u ook goed zichtbare signaalkleding die voldoet aan de ISO 20471-norm.

Een softshell jas kan gedragen worden voordat de winter begint: waterafstotend, ademend en warm, het beschermt tegen de regen en is warm. Sommige modellen worden zelfs geleverd met capuchon of waterdichte ritsen.

Onze exclusieve merken Q-Safe en GISS bieden alternatieven voor de beste prijs, met een constante focus op kwaliteit. Een compleet assortiment voor een lage prijs voor herfst en winter, warm en waterafstotend.

KLIK OP ONDERSTAANDE AFBEELDING om de gehele actiefolder te downloaden.

« Nieuws overzicht