Service

Het eerste gebogen auto-darkening lasfilter ter wereld

Geplaatst: 23-10-2020

Maak kennis met de 3M™ Speedglas™ Lashelm G5-02, met ’s werelds eerste gebogen automatisch donkerkleurende lasfilter (ADF).
Voorzien van een van de nieuwste innovaties van 3M Speedglas: Curved Glass Technology. Het lasfilter volgt de gebogen vorm van het hoofd en is meer in lijn met het bereik van uw perifere zicht.

Bedenk dat:
Hoe breder een plat filter wordt, hoe breder de helm moet worden. Onze nieuwste oplossing heeft gebogen glas, waardoor de helm een slanker profiel kan krijgen.

Specificaties:

  • Lichte tint 2.5
  • Natuurlijke kleur
  • 4 boogsensoren

3M heeft de G5-02 zo licht mogelijk gemaakt, met een extreem dun, gebogen filterglaspakket. Bovendien zult u merken dat het zwaartepunt dichter bij het midden van uw hoofd ligt, waardoor de gewichtsverdeling beter is.

En voor de slanke helm is de afvoer van uitgeademde lucht opnieuw ontwikkeld, zodat er minder warmte en vochtigheid ontstaat en u zich comfortabeler voelt.

Klik op onderstaande afbeelding om de folder te downloaden of neem contact op met uw dichtstbijzijnde Rubix vestiging voor meer informatie of demonstratie.

« Nieuws overzicht