Rubix Brochure Lagers- en Aandrijftechniek

Geplaatst: 08-07-2022

Specialisten in Lagers en Aandrijftechniek

Met ruim 100 jaar ervaring zijn wij de Multi Specialist op het gebied van Lagers en Aandrijftechniek. Ieder jaar verkopen we meer dan 100 miljoen lagers vanuit het grootste en meest uitgebreide voorraadassortiment in Europa.

Onze productkennis, technische ondersteuning en advisering zijn 24/7 voor u beschikbaar. Deze expertise heeft onze klanten in 10 jaar tijd al meer dan €70 miljoen aan kostenbesparingen op lagers opgeleverd. Als Authorized Distributor hebben we een grote hoeveelheid kennis en technische deskundigheid opgebouwd, doordat we al jarenlang met alle A-fabrikanten intensief samenwerken. Wij zorgen voor specifiek advies over de lagers die u nodig heeft. Hiervoor werken wij direct samen met de technici van onze fabrikanten om te zorgen voor de optimale technische oplossing voor uw probleem.

Rubix is de enige gecertificeerde distributeur die alle vijf toonaangevende lagerfabrikanten in Europa vertegenwoordigt: NSK, SKF, Schaeffler (INA en FAG), Timken en NTN-SNR. Daarnaast zijn wij ook distributeur van o.a. Tsubaki, Renold, Gates, Optibelt, Flender, KTR. In welke sector u zich ook bevindt, onze technische knowhow helpt de levensduur van uw lagers te verlengen, uw productieproces te verbeteren en helpt u daarmee tevens geld te besparen.

Download onze brochure om hier alles over te lezen:

  

Of vraag uw brochure aan bij uw dichtsbijzijnde Rubix vestiging.

« Nieuwsoverzicht