Service

simalube IMPULSE connect

Geplaatst: 24-09-2021

NIEUW: aansturen simalube IMPULSE connect met simatec app «simatec world of maintenance»

De simalube IMPULSE connect kan direct met de simatec app «simatec world of maintenance» via Bluetooth® worden aangestuurd.
De simalube IMPULSE connect is de nieuwste generatie van drukversterkers uit de simalube productfamilie. Naast de reeds bewezen functies kan de IMPULSE nu ook via Bluetooth® worden aangesloten op een smartphone. In combinatie met de nieuw ontwikkelde simatec-app «simatec world of maintenance» kunnen de aangesloten apparaten eenvoudig worden geconfigureerd en opgevolgd. Informatie zoals algemene status, vulniveau, smeermiddel, grootte, start- en vervangingsdatum enz. wordt in digitale vorm aan de gebruiker getoond en is eenvoudig af te lezen in de app.

Met de app «simatec world of maintenance» heeft simatec ag een platform gecreëerd voor een eenvoudiger en efficiënter beheer van de smeerwerkzaamheden. Met de app kan de gebruiker smeerpunten vastleggen, de vereiste parameters voor de smering registreren en alle activiteiten met betrekking tot smering controleren en opvolgen. De simalube IMPULSE connect is voorzien van Bluetooth® en kan direct via de app worden geconfigureerd. De actuele status kan tot op 20m afstand via de app worden bekeken.

Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om de flyers te downloaden met meer informatie.

Productflyer Applicatieflyer Datasheet
                     

Voor meer informatie, neem contact op met uw lokale Rubix vestiging of met ons Competence Center Bearings & Power Transmission via: bearings@rubix-group.nl

Bestel direct in onze webshop: nl.rubix.com  | be.rubix.com

 

« Nieuws overzicht